Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Запален автомобил го запали интернетот: Знаете дека нешто треба да преземете, но како (Видео)

Првата реакција на опасност може да биде прилично неочекувана. Знаете дека треба да преземете нешто, но како…

Во видео записот од Кина, тројца мажи влегуваат во автомобил кога се случува пожар на моторот.

Сите излегуваат од возилата, а еден од нив се обидува да го изгасне огнот со дување, како да дува свеќи на роденденска торта.

Настанот се случил на паркинг во болница во Џиамуси, Кина, и во него нема повредени. Стигнал чуварот со апарат за гасење и брзо го изгаснил пламенот.