Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Излегла пред продавница да запали цигара. Она што го доживеала потоа ќе го памти додека е жива (Видео)

Она што ќе го видите во наредното видео е вистински доказ за „среќа во несреќа“.

Една жена од Сао Паоло во Бразил доживеала непријатно искуство. Имено, кога излегла пред својата продавница да запали цигара, во нејзина близина се случила страшна сообраќајка во која учествувал еден мотоциклист.

Откако во него удрил автомобил, мотоциклистот заедно со својот мотор излетал кон жената, која се спасила со неверојатна среќа.

За среќа, ниту човекот на мотор не здобил никакви посериозни повреди.

Во тренд…