(Видео) Граѓаните оптимисти, треба да се прослави поканата на НАТО

0 Shares

Владата на Република Македонија вечерва организираше прослава за добиената покана за членство во НАТО во 15 градови низ земјата.

Во Скопје настапуваат групата „Архангел“, Кирил Џајковски и Kepurdhat, а граѓаните присутни сметаат дека прославата е оправдана.

Повеќето од инверјуираните изјавија дека во ред е граѓаните и владата да прослават што добиваме покана за членство во НАТО и што земјата тргнала на патот кон ЕУ.

(Makfax)

0 Shares