Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Хероина: Слоница забележала човек во реката, а нејзината реакција едноставно ќе ве остави без зборови (Видео)

Кхам Ла, слоница која добри луѓе ја спасиле од место каде ја користеле за туризам, докажала дека добрите дела не се забораваат.

Кога пред неколку денови го забележала својот пријател Дарик како се капи во река, Кхам Ла експресно скокнала во вода во желба да го спаси, бидејќи помислила дека е во невоља.

Дека врската помеѓу Кхан Ла и Дарик е посебна и нераскинлива, сведочат и бројните видеа објавени на истиот Јутјуб канал.

Во видеото во прилог погледнете што точно се случило.

Во тренд…