Секогаш во средиштето на збиднувањата...
Browsing Category

corporate

Услови за користење

Услови за користење Договор Следниот Договор за користење („Договор“) се однесува на користењето на centar.mk („веб-сајтот“). Ве молиме прочитајте ги внимателно правилата кои се содржат во овој Договор. Вашето…

Маркетинг сектор на Centar.mk

контакти м. 070 237 760  | т. 02 505 5005  e-mail: marketing@centar.mk | contact@centar.mk Најновиот ценовник може да го симнете тука. Ценовник за платено политичко рекламирање за Референдум 2018 е достапен тука. За…