Вести, забава, спорт...
Browsing Category

Љубов и секс

Обратете внимание – вашите колеги веројатно имаат секс на работа!

Резултатите од најновото истражување откриваат дека секој единаесетти вработен го користи работното време за секс. Истражувачите испитале илјада луѓе за нивниот однос на работа и дознале дека сексот на работа не е мит, туку дека навистина…