МАРКЕТИНГ

МАРКETИНГ СЕКТОР НА НОВИНСКАТА АГЕНЦИЈА СКАЈ

контакт:

marketing@sky.mk

или contact@sky.mk

 

Kликнете тука за ценовникот и условите за платено политичко реклaмирање за Sky.mk утврден на 21.10.2016 година за Предвремените Парламентарни Избори 2016 година.

 

Ценовник за комерцијално огласување:

 

 

Извештаи за посетеност според Google Analytics:Кои сме ние? Што правиме? Што нудиме?

Скај е еден од најчитаните македонски веб портали основан на 20 април 2011 година.

Во своето досегашно работење успеа да се издигне како еден од најчитаните македонски медиуми со над 1 милион читатели на месечно ниво. Порталот работи секој ден и информира со околу 100 професионално креирани вeсти дневно за настани од земјата, светот, спортот и забавата. 

Скај МК на компаниите од земјава им нуди единствена и уникатна можност за рекламирање.

Услугата рекламен банер, која ја нуди Скај овозможува повлекување и дополнителни попусти во зависност од периодот на склучениот договор. 

 позиции:

 Дополнителни податоци:

Кои се придобивките?

  • Повеќе од 1 милион посетители/месечно 
  • Сите компании кои се рекламираат на Sky.mk добиваат бесплатно објавување на 30 промотивни статии месечно, односно секој ден по една во периодот додека се рекламираат. Статиите може да бидат промоција за компанијата и производите кои ги нудат, да вклучуваат линкови, видео, фотографии. Сите статии ќе бидат споделени на нашата фејсбук страница која брои повеќе од 80 илјади допаѓања.

ЗА ЦEНИ И СЛОБОДНИ ПОЗИЦИИ, КАКО И ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА СЛОБОДНО ОБРАТЕТЕ СЕ НА email: marketing@sky.mk

 

web counter