Си отиде уште една легенда - почина познатиот српски пејач

На 73 годишна возраст починал Милан Мутавџиќ познат српски пејач.

 

Милан имал богата музичка кариера, а популарноста ја стекнал како тапанар и вокален солист.

 

Loading...