СКАЈ ИНТЕРВЈУ СО ЗОРАН ЗАЕВ: Почнавме незапирлив процес, го трасираме патот на слободни и еднакви граѓани во европска Македонија

Првото интервју на лидерот на СДСМ, Зоран Заев по формирањето на преодната влада за Скај:

Повеќе: СКАЈ ИНТЕРВЈУ СО ЗОРАН ЗАЕВ: Почнавме незапирлив процес, го трасираме патот на слободни и еднакви...

Ексклузивно интервју со Г-дин Иван Ѓорѓиев, македонецот кој го пронајде лекот ВАРУМИН - АНТИКАНЦЕР Хербален лек

Интервју со Г-дин Иван Ѓорѓиев, пронаоѓачот на лекот ВАРУМИН - АНТИКАНЦЕР Хербален лек


Повеќе: Ексклузивно интервју со Г-дин Иван Ѓорѓиев, македонецот кој го пронајде лекот ВАРУМИН - АНТИКАНЦЕР...

Интервју со Тревис Фимел од мега-популарната серија Викинзи

Корисниците на регионалната интернет телевизија достапна и во Македонија, Pickbox.tv, имаат можност покрај другите одлични серии да уживаат и во третата сезона од мега-популарната серија Викинзи (Vikings). 

Повеќе: Интервју со Тревис Фимел од мега-популарната серија Викинзи

Бреговиќ: За што служи традицијата ако не ја користиме?

Во ексклузивно интервју за „Мета“, Горан Бреговиќ, кој деновиве престојуваше во Брисел, за концерт на фестивалот „Балкан трафик“, одговара на обвинувањата дека „краде“ музика, но и за неговите односи со ромската заедница, приемот на балканската музика во странство и за контроверзите околу Русија и Украина.

Повеќе: Бреговиќ: За што служи традицијата ако не ја користиме?

ИНТЕРВЈУ: Македонски 360 инно производ

,,Двајцата автори Петар Лазаров и Калин Бабушку доаѓаат во вистинскиот час со овој свој бревијар на животни и практични мудрости и совети .Во време кога горе е долу , лево е десно , а белото е црно , во безбојно време , тие внесуваат бои , смисла и оптимизам во нашите животи. ’’ изјави познатиот македонски писател Венко Андоновски воедно и еден од рецензентите на прирачникот Tip of the week.

Повеќе: ИНТЕРВЈУ: Македонски 360 инно производ

Интервју со Стефан Богоев: Младите се подготвени за промена на власта

Интервју со претседателот на Социјалдемократската младина на Македонија, Стефан Богоев за sdsm.org.mk

Повеќе: Интервју со Стефан Богоев: Младите се подготвени за промена на власта

НОВОГОДИШНО ИНТЕРВЈУ СО ФРОСИНА РЕМЕНСКИ - Ќе ја вратиме Македонија на здрав колосек

Ексклузивно новогододишно Скај интервју со потпретседателката на СДСМ, Фросина Ременски која зборува за актуелните политички настани, она што ја одбележа 2013, открива детали за факултетската опрема за прислушкување...

Повеќе: НОВОГОДИШНО ИНТЕРВЈУ СО ФРОСИНА РЕМЕНСКИ - Ќе ја вратиме Македонија на здрав колосек

Аризанов: Ќе работиме на создавање на поцврст и посилен СДСМ во Босилово

Интервју на претседателот на Општинската организација на СДСМ Босилово, Ѓорѓи Аризанов за sdsm.org.mk

Повеќе: Аризанов: Ќе работиме на создавање на поцврст и посилен СДСМ во Босилово

Страница 1 од 2