Стојчевска: Ќе ги реконструираме патиштата кои водат до Делчево

Интервју на претседателката на Општинската организација на СДСМ Делчево, Мира Стојчевска за sdsm.org.mk

Повеќе: Стојчевска: Ќе ги реконструираме патиштата кои водат до Делчево

Димитров: Преку нови стопански капацитети ќе обезбедиме нови работни места во Виница

Интервју со претседателот на Општинската организација на СДСМ Виница, Ивица Димитров за sdsm.org.mk

Повеќе: Димитров: Преку нови стопански капацитети ќе обезбедиме нови работни места во Виница

Милошев: На Штип му е неопходен нов добро осмислен генерален урбанистички план

Интервју со претседателот на Општинската организација на СДСМ Штип, Владимир Милошев за sdsm.org.mk

Повеќе: Милошев: На Штип му е неопходен нов добро осмислен генерален урбанистички план

„Ако треба ние порталите ќе се регистрираме во странство и ќе работиме од таму за ваму!“

Скај интервју со уредникот на порталот Либертас, Ацо Кабранов, кој е искусен новинар и политички аналитичар. Кабранов зборува за медиумскиот сектор, новите медиумски закони, како им оди на порталите...

Повеќе: „Ако треба ние порталите ќе се регистрираме во странство и ќе работиме од таму за ваму!“

„Власта нас ромите не' држи како во кафез„

Интервју на Скај, со Самка Ибраимовски, лидер на Партијата за целосна еманципација на Ромите и пратеник во Парламентот. Тој зборува за состојбите во Македонија, проблемите со кои се соочуваат ромите и решенијата за да се подобри живеењето на оваа нација која е бројна во нашата земја, законот за медиуми и економските состојби.

Повеќе: „Власта нас ромите не' држи како во кафез„

Интервју со Фросина Ременски: Чест и одговорност е да се биде Социјалдемократ

Интервју на Скај со Професорката Фросина Ременски, нов потпретседател на СДСМ. Ременски зборува за чекорите на Социјалдемократскиот сојуз, ја опишува актуелната политичка состојба во земјава, разговараме за состојбите со медиумите...

Повеќе: Интервју со Фросина Ременски: Чест и одговорност е да се биде Социјалдемократ

ВИДЕО Интервју со Зоран Заев: Уште наесен ќе ја подготвам СДСМ за избори!

Лидерот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Г-динот Зоран Заев во интервју за Скај.мк зборува за тоа како ги поминува првите денови на чело на најголемата опозициска партија, СДСМ.

Повеќе: ВИДЕО Интервју со Зоран Заев: Уште наесен ќе ја подготвам СДСМ за избори!

Страница 2 од 2