„Ако треба ние порталите ќе се регистрираме во странство и ќе работиме од таму за ваму!“

Скај интервју со уредникот на порталот Либертас, Ацо Кабранов, кој е искусен новинар и политички аналитичар. Кабранов зборува за медиумскиот сектор, новите медиумски закони, како им оди на порталите...

Повеќе: „Ако треба ние порталите ќе се регистрираме во странство и ќе работиме од таму за ваму!“

„Власта нас ромите не' држи како во кафез„

Интервју на Скај, со Самка Ибраимовски, лидер на Партијата за целосна еманципација на Ромите и пратеник во Парламентот. Тој зборува за состојбите во Македонија, проблемите со кои се соочуваат ромите и решенијата за да се подобри живеењето на оваа нација која е бројна во нашата земја, законот за медиуми и економските состојби.

Повеќе: „Власта нас ромите не' држи како во кафез„

Интервју со Фросина Ременски: Чест и одговорност е да се биде Социјалдемократ

Интервју на Скај со Професорката Фросина Ременски, нов потпретседател на СДСМ. Ременски зборува за чекорите на Социјалдемократскиот сојуз, ја опишува актуелната политичка состојба во земјава, разговараме за состојбите со медиумите...

Повеќе: Интервју со Фросина Ременски: Чест и одговорност е да се биде Социјалдемократ

Страница 3 од 3