Промоција на „Другата“ роман на Марија Лозаноска

Во мултимедијалниот културен центар „Матица ексклузив“ во среда, во 19 часот ќе биде промовиран новиот роман од младата и супер талентирана македонска авторка Марија Лозаноска.

 

„Другата“ е роман сместен во Лондон, раскажува за класната борба во центарот на светот и стремежот да се пронајде средината на човекот.

На промоцијата ќе биде иложен и рачно изработен накит создаван од авторката, а инспириран од настаните и ликовите во книгата./извор:Макфакс

спонзориран линк:

(adverts)