СЕКС РЕКОРДИ - Ова е најстарата проститутка, ова е најголемата оргија, ова се најмладите родители

Тешко е да се потврди, со оглед на фактот дека повеќето од овие работи се случуваат зад затворени врати. Исто така, мора да се земе во предвид на фалењето и преувеличувањето.

 

Погледнете ја листата на некои од чудните и најинтересните сексуални рекорди:

Најголемиот број на женски оргазми за 1 час: 134

Најголемиот број на машки оргазми за 1 час: 16

Најсилната вагина: 42 -  годишната Русинка, Татјана Козевникова, го соборила својот сопствен рекорд држејки стаклена кугла на кој бил прикачен тег од 14 кг. на агиналните мускули. Овој успех не го постигнала преку ноќ туку по 15 години секојдневен тренинг.

Најстарата проститутка: Една 82- годишна госпоѓа, која се нарекува “Баба” се смета за најстарата проститутка. Со оваа работа започнала да се занимава пред 40 години, откако човекот со кој живеела починал пред 2 децении. Таа преживеала благодарение на своите услуги кои ги наплаќала за 20 до 30 пати помалку од своите помлади колешки

Најголемата оргија: Во Јапонија 250 парови имале истовремено секс. И покрај бројните тестови на сексуалните преносливи болести, паровите имале само меѓусебни односи со своите партнери.

Најмладите родители: Saun Sterd од Англија имал 12 години кога станал татко. Лина Медина, 5- годишна Перуанка, родила дете во 1933 година а првата меструација ја добила на 3 години. Нејзиниот татко бил обвинет за инцест, но е ослободен поради недоволен број на докази. Пораѓањето било извршено со царски рез, бидејки колковите и биле премногу тесни.

Најстариот татко: Индискиот земјоделец Nanu Рам Jogi го доби 21-то дете на возраст од 90 години кој бил во брак со својата четврта жена.

Татко со најголемо потомство: Исмаил Ибн Шариф Мулеј е вториот владетел на мароканската династија од 17 век, тој имал 1042 деца со своите 500 жени во харем.

Мајка со најголемо потомство: Во 18 век Русинката Валентина Василиева родила 69 деца во 27 породувања, во периодот од 40 години добила: 16 пара близнаци, 7 тројки и 4 групи на четворки: Модерните рекорди ги држи Леонтина Албина од Чиле која тврди дека во живот донела 64 деца, од кој 55 биле документирани.