Искусна проститутка избегала од џиновски пенис

На една кенијска проститутка средбата со еден клиент белец ќе и остане во вечно сеќавање.

Имено затоа што клиентот од гаќите извлекол пенис со џиновски димензии, проститутката избегала од хотелската соба.

Толку се уплашила од пенисот што низ главната врата од хотелот избегала гола и боса а сведоци на настанот биле вработените во хотелот, случајни минувачи и таксистите.

-Со оваа работа се занимавам повеќе од 10 година но никогаш не сум видела толку голем пенис.Драго ми е што побегнав затоа што не знам дали ќе преживеев. Овие туристи не се за зезање- изјавила преплашената проститутка.