Поради овие причини жените треба редовно да имаат секс

Женскиот оргазам е моќна работа, која му дава бројни бенифиции на телото и на умот.

Еве зошто често треба да имате секс

- Помага при честите главоболки и грчеви.

- Го засилува имунитетот а со самото тоа ја спречува појавата на грип.

- Ги спречува нередовните менструални циклуси.

- Луѓето кои редовно имаат секс (четири пати седмично) изгледаат 10 години помлади.

- Ја спасуваат врската од криза- Жените кои ќе доживеат оргазам имаат поинакво мислење за партнерот.

Loading...