Ако сакате син, ова се секс позите за вас: Еве каде е тајната!

Некои парови едноставно би сакале да добијат син. Иако не постојат научни докази кои би го потврдиле ова, некои парови тврдат дека одредени пози во сексот ги зголемуваат шансите за правење машко дете.

Повеќе: Ако сакате син, ова се секс позите за вас: Еве каде е тајната!

Што би избрале девојките?

Koга би можеле да одберете, каков маж би избрале? Оној кој добро се бакнува, но е лош во кревет или обратно? А со каков попрво би спиеле - со прекрасно лице и лошо тело или со совршено навежбан примерок кој е се само не убав? Тешка одлука, нели? Ајде да видиме како се изјасниле другите жени. Според анкетите на магазинот Glamour резултатите се интересни, занимливи, а некои можеби и шокантни. Еве добра можност и мажите да дознаат што жените сакаат во сексот, какви мажи ги палат и што би прифатиле:

Повеќе: Што би избрале девојките?

ШТО ВЕ ИЗДАВА? Еве по што се гледа дали сте имале секс!

Добро проверете какви сте излегле од дома или некое друго место на кое сте воделе љубов, не сакате баш се да ви „пишува на чело“.

Повеќе: ШТО ВЕ ИЗДАВА? Еве по што се гледа дали сте имале секс!

ТОП 3: Најбизарните умирања за време на секс

Уживањето во сексот, некогаш може да се претвори и во прав хорор со трагичен крај, доколку изберете погрешно место или конзумирате повеќе стимиланси или пак се заиграте со секс играчки. Ви ги претстатуваме топ трите смртоносни сексуални односи.

Повеќе: ТОП 3: Најбизарните умирања за време на секс

Секс тајни кои мажите ги кријат

Еден од пет мажи, секојдневно се насладува на порното. Мажите сакаат да гледаат голи женски тела и многу лесно можат да станат зависни од еротските клипчиња и филмови.

Повеќе: Секс тајни кои мажите ги кријат

Секојдневниот секс ве прави поубави и поздрави

Иако многу од нас се свесни за благодетите од редовно практикување на секс, фактот дека поголем број луѓе не им ни паѓа на памет за што сè ни е од корист.

Повеќе: Секојдневниот секс ве прави поубави и поздрави

Страница 57 од 57