Помладите се посклони да одговорат на прељубата од партнерот на ист начин

Помладите лица, коишто мислат дека партнерот ги мами, се понаклонети да одговорат со неверство зголемувајќи го ризикот од полово пренослив болести за сите вклучени во релациите, покажа американското истражување чии резултатите се објавени во списанието Sexually Transmitted Infections.

Повеќе: Помладите се посклони да одговорат на прељубата од партнерот на ист начин
Loading...

Како до долга и цврста ерекција?

Машкиот дел од популацијата постојано „мозга“ како да ја зголеми и продолжи ерекцијата.

Повеќе: Како до долга и цврста ерекција?
Loading...

Маж ја фати сопругата при секс со нејзиниот внук - а потоа се случило ОВА

Маж ја фатил својата сопруга како има секс со сопствениот внук на нива. И наместо чичкото да биде лут и нервозен, тука единствениот изнервиран бил внукот.

Повеќе: Маж ја фати сопругата при секс со нејзиниот внук - а потоа се случило ОВА
Loading...

ВНИМАНИЕ: Овој текст треба да го прочитаат само девојките кои орално ги задоволуваат своите партнери

Неколку работи кои што треба да ги знаат девојките додека орално ги задоволуваат своите партнери. Употребувате заби. 

Повеќе: ВНИМАНИЕ: Овој текст треба да го прочитаат само девојките кои орално ги задоволуваат своите партнери
Loading...

Маж ја фати сопругата при секс со нејзиниот внук - а потоа се случи ОВА

Маж ја фатил својата сопруга како има секс со сопствениот внук на нива. И наместо чичкото да биде лут и нервозен, тука единствениот изнервиран бил внукот.

Повеќе: Маж ја фати сопругата при секс со нејзиниот внук - а потоа се случи ОВА
Loading...

САМО ЗА ДЕВОЈКИ: Најлошото нешто што можете да го направите за време на орален секс е да ги...

Неколку работи кои што треба да ги знаат девојките додека орално ги задоволуваат своите партнери. Употребувате заби. 

Повеќе: САМО ЗА ДЕВОЈКИ: Најлошото нешто што можете да го направите за време на орален секс е да ги...

Маж ја фати сопругата при секс со нејзиниот внук - а потоа се случи ОВА

Маж ја фатил својата сопруга како има секс со сопствениот внук на нива. И наместо чичкото да биде лут и нервозен, тука единствениот изнервиран бил внукот.

Повеќе: Маж ја фати сопругата при секс со нејзиниот внук - а потоа се случи ОВА

САМО ЗА ДЕВОЈКИ: Најлошото нешто што можете да го направите за време на орален секс е да ги...

Неколку работи кои што треба да ги знаат девојките додека орално ги задоволуваат своите партнери. Употребувате заби. 

Повеќе: САМО ЗА ДЕВОЈКИ: Најлошото нешто што можете да го направите за време на орален секс е да ги...

Кафето го подобрува сексуалниот живот

Позитивното влијание на кафето врз организмот неодамна го докажала и најновата студија, откако се утврдило дека ефикасно делува на сексуалната моќ кај мажите.

Повеќе: Кафето го подобрува сексуалниот живот

Еве што ќе ви се случи ако престанете да имате редовен секс?!

Општо познато е дека редовниот секс и здравиот сексуален живот имаат бројни бенефити и позитивно влијание на здравјето, но дали знаевте дека недостаток од секс всушност може да биде лош за здравјето?

Повеќе: Еве што ќе ви се случи ако престанете да имате редовен секс?!

Страница 9 од 58

JW Player
JT Fixed Display