ДРАМА ВО СКОПЈЕ: Кражба во филијала на Македонски пошти

На 10.01.2017 година во 12,50 часот во Скопје на ул.„Гоце Стојчевски“ поточно во филијала на „Македонски пошти“ едно непознато лице со закана со огнено оружје од вработената го одзел прометот и го напуштил местото на настанот.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот како и целосно расчистување на случајот.

 

Loading...