ВРИЕ ОД ПОЛИЦИЈА НИЗ СКОПЈЕ - Хеликоптери го надлетуваат главниот град

Продолжува судењето за Диво Насеље денеска во Скопје.

 

Во главниот град поради тоа е забележително високо присуство на полицијата, а градот го надлетуваат и хеликоптери.