Безгрижно се капеле, а потоа ги посетило чудовиште од длабочините... (ВИДЕО)

Во Калифорнија на плажата Лагуна многу капачи безгрижно уживале во морето и сонцето. Но, потоа од длабочините се појавило ова морско чудовиште.

Повеќе: Безгрижно се капеле, а потоа ги посетило чудовиште од длабочините... (ВИДЕО)

Отишол длабоко во шума и поставил камера да снима преку ноќ. На снимката се појавил голем црн мечок, а потоа... ШОК!

Еден човек поставил камера за ноќно снимање во една шума во Ајдахо, а кратко потоа пред камерата се појавил голем црн мечок.

Повеќе: Отишол длабоко во шума и поставил камера да снима преку ноќ. На снимката се појавил голем црн...

Чесен полицаец вратил 1.000 евра кои банката му ги исплатила по грешка

Во полицијата во Зворник, БиХ, од филијала на една банка пријавен е случај на поврат на пари кои со ненамерна грешка благајничката утрово му ги исплатила на полицаец.

Повеќе: Чесен полицаец вратил 1.000 евра кои банката му ги исплатила по грешка

Крадци во Мерцедес сакаа да ограбат жена. Подобро да не го стореа тоа! (ВИДЕО)

Кражбата на автомобили е злочин кој постојано се случува во Јужна Африка. Кражбите се толку чести, што сопствениците на автомобили смислуваат разни начини како да постапат во случај да се најдат во таква ситуација.

Повеќе: Крадци во Мерцедес сакаа да ограбат жена. Подобро да не го стореа тоа! (ВИДЕО)

Со години не го проверувале таванот, а потоа се скамениле кога слушнале страшни звуци...

Боб Ван дер Ханк и неговото семејство безгрижно живееле на Флорида додека во еден момент не почнале да слушаат необични звуци од таванот.

Повеќе: Со години не го проверувале таванот, а потоа се скамениле кога слушнале страшни звуци...

Мајстор на дело: Нема да верувате како овој градежен работник го паркира својот багер на камион

Овој градежен работник ќе ве воодушеви со своите вештини. Нему не му се потребни никакви рампи за да го паркира својот багер на камион.

Повеќе: Мајстор на дело: Нема да верувате како овој градежен работник го паркира својот багер на камион

Наставничка силувала малолетник и тоа ќе ја чини милион долари

Наставничката која силувала 15-годишен средношколец, ќе мора на тинејџерот да му плати отштета од милион долари. Во пресудата која ја донел судот во Оклахома Сити се наведува дека со тој чин на малолетникот му предизвикала „душевна болка“.

Повеќе: Наставничка силувала малолетник и тоа ќе ја чини милион долари

Страница 1 од 1019

НАЈНОВИ ВЕСТИ