На оваа машина снегот не и може ништо! (ВИДЕО)

Неверојатно видео ни доаѓа од Канада. Снимката прикажува воз како се пробива низ големи наноси снег.

 

Погледнете како оваа машина се пробива низ снегот...

Loading...

JW Player
JT Fixed Display