ОВА НИ ВОЈСКАТА НЕ МОЖЕШЕ ДА ГО ОБЈАСНИ: Пилотите во ШОК, многумина веруваат дека...

Пилот на хеликоптер на чилеанската морнарица со камера на својот хеликоптер снимил нешто што тешко се објаснува, а многумина веруваат дека станува збор за вонземјани.

 

Оваа снимка е држена во тајност две години, период во кој војската се обидувала да дојде до одговор што би можело да биде ова?

Снимката е објавена во јавност откако никој во војската не успеал да докаже за што се работи.

Погледнете:

by 744videos