Млад пар забележал нешто необично на заледено езеро, а потоа следела вистинска драма!

Еден сосема обичен ден млад шведски пар забележал нешто необично на заледено езеро.

 

Од далеку изгледало како огромна карпа на ледот, но кога се приближиле забележале дека се работи за заробен лос. Бил многу вознемирен, бидејќи не можел да излезе од оваа ледена замка.

Младиот пар веднаш притрчал да помогне, правејќи му пат на животното.

Погледнете го видеото во кое е прикажана оваа драматична ситуација:

Loading...