ЗАДОЛЖИТЕЛНО - Она што овој генијалец ќе го направи од буре, ќе ве остави без зборови...

Дали можевте да замислите дека од буре може да се направи вакво нешто?

Вие можеби не, но овој јутјубер е далеку пред времето кога е во прашање креативноста.

Од пластично буре направи брилијантна работа за во домот.

Погледнете во видеото за што се работи...

Loading...