ТАЖНО: Куче плаче бидејќи сфатило дека е напуштено... (ВИДЕО)

Питбулот Блу Кинг заедно со своите сопственици, додека се уште бил нивен миленик, живеел во Калифорнија.

 

Кога семејството се преселило, наместо да го земе со себе, одлучило да го смести во Carson Shelter, калифорниско засолниште за животни.

Таму настанала и оваа снимка која прикажува како Блу го прифатил напуштањето!

За среќа, ова чувствително куче во засолништето не се задржало долго, бидејќи пронашло нов дом.

Loading...