Случајно влегол во женска соблекувална - овој момент ќе го памти ДОДЕКА Е ЖИВ!

После капење во море, овие луѓе одлучиле да се истушираат и да облечат нова облека, но по грешка влегле во женска соблекувална!

 

Екипата на популарната скриена камера „Just For Laughs“ одлучила малку да се пошегува со луѓето, па им подготвила интересна местенка.

Погледнете го видеото:

Loading...