Нарачал брзинометар од Кина и го ставил на својот мотор. Она што го снимил НАСМЕА МИЛИОНИ! (ВИДЕО)

Добро знаеме дека купувањето кинески работи е многу поевтино за разлика од купување предмети кои се произведени во друга земја. Но, заштедата на пари има и свои негативни страни...

 

Овој човек купил брзинометар за својот мотоцикл од АлиЕкспрес, па излегол во ноќно возење да го испроба.

Потоа се случило ова...

Loading...
Loading...

JW Player
JT Fixed Display