Не му верувале кога им раскажувал што прави неговиот коњ, а потота го снимил ОВА! (ВИДЕО)

Понекогаш животните можат да направат најчудни и најлуди нешта, за кои тешко е да поверуваме, како што тоа го прави овој коњ.

 

Имено, неговиот сопственик им раскажувал на своите пријатели што прави неговиот коњ секој ден, но тие не му верувале.

А потоа го снимил ова видео...

by ludodobola