Вака изгледа борба со огнот од перспектива на пожарникарите! (ВИДЕО)

Благодарение на пожарникарите од Калифорнија кои снимија своја интервенција, сега конечно можеме да видиме како тие го гледаат гаснењето.

 

Погледнете го видеото: