НАПУШТЕНО И СТРАШНО: Погледнете ДОСЕГА НЕОБЈАВЕНИ снимки од Чернобил! (ВИДЕО)

После катастрофата која се случила 1986 година украински Чернобил денес е страшно и напуштено место.

 

Иако оваа зона е примамлива за истражувачите, радиоактивноста и натаму е на високо ниво, па на ова место никој не смее да се движи, а радиоактивната зона ја чува полиција.

Снимките од Чернобил нудат сосема друг поглед на рушевините на овој град кој е изграден за 50.000 работници во Чернобил.

by 744videos

Loading...