ХРАБРОСТ ИЛИ ЛУДОСТ: Се самозапалил, па скокнал од зграда висока 30 метри - еве што му се случило! (ВИДЕО)

Луѓето прават „глупави“ работи, но да направите нешто како ова е сосема надвор од здрав памер. Како дошол на оваа идеја не сме сигурни, но сигурни сме дека никогаш не би го пробале истото!

 

Имено, еден Русин се самозапалил со бензин и додека горел се фрлил од зграда висока 30 метри право во куп снег.

Еве како заврши неговиот „потфат“:

Loading...

JT Fixed Display