НАЈЛУДОТО СЛЕТУВАЊЕ: Погледнете како пилотот го приземјил овој огромен Боинг 777 за време на голема бура!

Патничкиот авион Боинг 777 слетувал во Амстердам, Холандија, и тоа за време на огромна бура.

 

Погледнете како овој пилот успеал да го спушти огромниот авион при налет на ветер од 120 км/ч.

Loading...

JT Fixed Display