Пресекол шише со скалпел, а она што го направил... Генијално!

Во пресрет на големите жештини ви претставуваме идеално, а едноставно решение - направи сам вентилатор!

 

Денес речиси секој дом има клима уред кој го заменил стариот вентилатор. Но, никогаш не знаете кога повторно ќе ви затреба вентилатор. Доколку не можете да се сетите каде сте го оставиле во подрум, имаме решение за вас - направете си свој.

Верувајте, не мора да бидете Никола Тесла за да го направите ова...

За нестрпливите еве и попрост начин:

Loading...