Закачила пластични кеси над вратата. Кога ќе ја видите причината, ВЕДНАШ ќе го направите истото!

Летото за повеќето луѓе е омилено годишно доба. Убаво и топло време, скара во природа, капење на море итн... летото навистина може да ни понуди многу убавини, но за жал постојат и оние другите, лоши работи.

 

Зборуваме за досадите наречени - комарци и муви!

За среќа, постои решение и за тоа. Потребна ви е една (или повеќе) пластични кеси, сок од лимета, сол, монети и вода.

Погледнете...

Loading...