КАКО ГО НАПРАВИ ОВА? Одличен трик со лубеница кој ќе ги воодушеви вашите деца! (ВИДЕО)

Ако сакате лубеници еве одличен начин да се забавувате и убаво да се освежите за време на овие жешки денови.

 

Всушност, станува збор за трик со лубеница кој го патентира еден инжинер на НАСА.

Погледнете...

Loading...