Како да направите пуканки со помош на лименка?! (ВИДЕО)

Пуканките може да се подготват на различни начини, но еден од најоригиналните вклучува - лименка!

 

Овој трик можеби нема да ви затреба во кујна, но сигурно би го искористиле на кампување.

Погледнете...

Loading...