Кога ќе видите што можете да направите, веќе НИКОГАШ нема да фрлите стаклено шише! (ВИДЕО)

Со малку труд и креативност можете да направите феноменални и корисни работи од искористени стаклени шишиња.

 

Можете да направите стаклена чаша, пепелник, држач за свеќа...

Погледнете и споделете со пријателите:

Loading...