Лаптопот го замотал во дуксерка. Кога ќе ја видите причината и самите ќе го направите истото (ВИДЕО)

Веројатно во својот ормар имате барем една дуксерка која никогаш не ја носите.

 

Ова момче ќе ви покаже како за минута од стара дуксерка да направите торба за својот лаптоп.

Погледнете го видеото:

Loading...