Пресекол стари пивски шишиња на половина. Она што го направил воодушеви милиони! (ВИДЕО)

Во следното видео можете да видите како еден човек, брзо и на едноставен начин, претвора стари пивски шишиња во прекрасни чаши.

 

Погледнете го овој „направи сам“ проект:

Loading...
Loading...

JW Player
JT Fixed Display