Зема пластично буре и почна да го сече на парчиња. Крајниот резултат? Генијален! (ВИДЕО)

Овој Јутјубер е далеку пред времето кога се работи за рециклажа и креативност. Зел пластично буре, почнал да го сече на парчиња, а потоа направил нешто генијално за домот.

Повеќе: Зема пластично буре и почна да го сече на парчиња. Крајниот резултат? Генијален! (ВИДЕО)

Пробушил канта и ставил три пластични цевки... Она што го направил е ГЕНИЈАЛНО!

Кога се работи за феноменалните направи-сам изуми, времето воопшто не е важно.


Повеќе: Пробушил канта и ставил три пластични цевки... Она што го направил е ГЕНИЈАЛНО!

Ставил малку јаглен во картон за јајца - ТРИК поради кој ќе му бидете благодарни!

Постојат многу трикови кои ќе ви заштедат пари и време...

Повеќе: Ставил малку јаглен во картон за јајца - ТРИК поради кој ќе му бидете благодарни!

Направил четири дупчиња на кутија од кибрит и добил нешто ГЕНИЈАЛНО! (ВИДЕО)

Малите експерименти и изуми често решаваат големи проблеми, иако се направени од обичен и евтин материјал. Ваквите изуми го прават животот полесен и интересен бидејќи се практични и применливи.

Повеќе: Направил четири дупчиња на кутија од кибрит и добил нешто ГЕНИЈАЛНО! (ВИДЕО)

Зема дрвена палета и засекогаш го промени изгледот на својата кујна! (ВИДЕО)

Во поново време се` позастапен е трендот на рециклирање работи кои веќе не се користат. Овој човек ќе ви покаже еден начин како да искористите дрвена палета.

Повеќе: Зема дрвена палета и засекогаш го промени изгледот на својата кујна! (ВИДЕО)

Го изгребавте дрвениот мебел? Еве решение!

Ако сте го оштетиле својот дрвен мебел, било да се работи за маса, стол или нешто трето, не очајувајте. Постои начин на кој можете да го освежите и исполирате.

Повеќе: Го изгребавте дрвениот мебел? Еве решение!

Ставила сода бикарбона на душекот. 30 минути подоцна се случува нешто ЧУДЕСНО! (ВИДЕО)

Душекот е место на кое поминувате многу време. Чистењето на душекот е навистина скапо и незгодно. Сепак, морате да го чистите душекот бидејќи најважно е здравјето и тука не смеете да штедите.

Повеќе: Ставила сода бикарбона на душекот. 30 минути подоцна се случува нешто ЧУДЕСНО! (ВИДЕО)

Страница 4 од 12

JW Player
JT Fixed Display