Никој не знаел зошто нејзината куќа мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале зачудени...

Прикријте го непријатниот мирис со помош на освежувач на воздух кој можете да го направите сами дома, и што е најважно, без штетни хемикалии. Ова е еден евтин и едноставен начин да го освежите воздухот во вашиот дом. Кога ќе видите колку лесно се прави, никогаш веќе нема да купите скапи шишиња освежувач.

Повеќе: Никој не знаел зошто нејзината куќа мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале зачудени...

СОВРШЕНА ЗА ЛЕТО: Нашла стара маица и ги отсекла ракавите, а потоа направила...

Веројатно сите имате маици кои никогаш не ги носите...

Повеќе: СОВРШЕНА ЗА ЛЕТО: Нашла стара маица и ги отсекла ракавите, а потоа направила...

Ставил ружа во компир и заедно ги засадил: Недела дена подоцна, израснало нешто единствено!

Добиваме и поклонуваме цвеќе за различни прилики: родендени, прослави... Тажно е што откако цвеќето ќе се пресече, набрзо ќе овене и ќе умре.

Повеќе: Ставил ружа во компир и заедно ги засадил: Недела дена подоцна, израснало нешто единствено!

И се смееле кога ги обоила гумите во бела боја, а потоа сите биле љубоморни!

Уникатни саксии за вашиот двор можете да направите со малку креативност и стари гуми како што тоа го направила жената од снимката.

Повеќе: И се смееле кога ги обоила гумите во бела боја, а потоа сите биле љубоморни!

Излеале необична течност на подот, а резултатот е и повеќе од ГЕНИЈАЛЕН!

Во видеото подолу погледнете како од епоксидна смола може да се направи прекрасен под кој е одлична алтернатива за плочки или паркет.

Повеќе: Излеале необична течност на подот, а резултатот е и повеќе од ГЕНИЈАЛЕН!

Никој не знаел зошто нејзината куќа СЕКОГАШ мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале зачудени...

Прикријте го непријатниот мирис со помош на освежувач на воздух кој можете да го направите сами дома, и што е најважно, без штетни хемикалии. Ова е еден евтин и едноставен начин да го освежите воздухот во вашиот дом. Кога ќе видите колку лесно се прави, никогаш веќе нема да купите скапи шишиња освежувач.

Повеќе: Никој не знаел зошто нејзината куќа СЕКОГАШ мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале...

Страница 6 од 10