Кога ќе видите што можете да направите, веќе НИКОГАШ нема да фрлите стаклено шише! (ВИДЕО)

Со малку труд и креативност можете да направите феноменални и корисни работи од искористени стаклени шишиња.

Повеќе: Кога ќе видите што можете да направите, веќе НИКОГАШ нема да фрлите стаклено шише! (ВИДЕО)

КАКО ГО НАПРАВИ ОВА? Одличен трик со лубеница кој ќе ги воодушеви вашите деца! (ВИДЕО)

Ако сакате лубеници еве одличен начин да се забавувате и убаво да се освежите за време на овие жешки денови.

Повеќе: КАКО ГО НАПРАВИ ОВА? Одличен трик со лубеница кој ќе ги воодушеви вашите деца! (ВИДЕО)

Закачила пластични кеси над вратата. Кога ќе ја видите причината, ВЕДНАШ ќе го направите истото!

Летото за повеќето луѓе е омилено годишно доба. Убаво и топло време, скара во природа, капење на море итн... летото навистина може да ни понуди многу убавини, но за жал постојат и оние другите, лоши работи.

Повеќе: Закачила пластични кеси над вратата. Кога ќе ја видите причината, ВЕДНАШ ќе го направите истото!

НАПРАВЕТЕ САМИ: Ефикасен и едноставен домашен отстранувач на флеки

Многу често сме во потрага по средство за отстранување дамки од облека, не знаејќи дека можеме да го направиме со свои раце.

Повеќе: НАПРАВЕТЕ САМИ: Ефикасен и едноставен домашен отстранувач на флеки

Наполнил неколку гумени нараквици со бетон, а кога ќе го видите крајниот резултат, веднаш ќе го направите истото!

Ако имате градина веруваме дека сакате секогаш да изгледа феноменално, а оваа идеја ќе ви помогне во тоа. Сите соседи ќе ви бидат љубоморни кога ќе им покажете што сте направиле.

Повеќе: Наполнил неколку гумени нараквици со бетон, а кога ќе го видите крајниот резултат, веднаш ќе го...

Неговата стара машина за перење се расипала. Она што го направил од неа е совршено за на лето!

Повеќето луѓе се радуваат на летните денови. Долгите зимски ноќи се зад нас и сега доаѓа време за престој на свеж воздух.

Повеќе: Неговата стара машина за перење се расипала. Она што го направил од неа е совршено за на лето!

Повеќе артикли...

Страница 7 од 13