ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО: Земете неколку шишиња и една табла и направете КЛИМА УРЕД! (ВИДЕО)

Eco-Cooler е едноставен изум кој можете да го направите и сами, а кој ќе ја намали температурата за 9 степени во просторијата во која престојувате.

Повеќе: ЦЕЛОСНО БЕСПЛАТНО: Земете неколку шишиња и една табла и направете КЛИМА УРЕД! (ВИДЕО)

Еве како вашите стари патики повторно да станат блескаво бели - КАКО НОВИ (РЕЦЕПТ)

Белите патики се едни од најпродаваните модели на обувки низ целиот свет, но тука постои еден мал проблем – нивната белина ќе се изгуби за кратко.

Повеќе: Еве како вашите стари патики повторно да станат блескаво бели - КАКО НОВИ (РЕЦЕПТ)

ЗАБИЛ ШЕСТ ДРВА ВО ДВОРОТ, соседите биле шокирани додека не сфатиле...

Откако децата му пораснале, овој татко одлучил да го промени изгледот на нивниот двор и да направи нешто во што ќе ужива целото семејство.

Повеќе: ЗАБИЛ ШЕСТ ДРВА ВО ДВОРОТ, соседите биле шокирани додека не сфатиле...

Ставил вода врз сијалица. Она што го добил ќе ве натера да го направите истото! (ВИДЕО)

Мислите дека обична сијалица може да се користи само за осветлување? Се лажете, светилките може да се искористат и во многу други случаи, а ние ќе ви покажеме како.

Повеќе: Ставил вода врз сијалица. Она што го добил ќе ве натера да го направите истото! (ВИДЕО)

Нашла стара крпа, ја натопила во цемент и ја оставила да се исуши. Она што го направила ќе ве воодушеви!

Ако имате стари крпи или пак други парчиња платно и не знаете што да направите со нив, тогаш ова е вистинската работа за вас. Со малку работа и труд можете да направите украсни вазни кои ќе ви го разубават дворот.

Повеќе: Нашла стара крпа, ја натопила во цемент и ја оставила да се исуши. Она што го направила ќе ве...

Купил голема коцка Хималајска сол. Кога ќе видите што направил и вие ќе посакате да го направите истото!

Хималајската сол е најчистата сол на Земјата. Со потекло од незагаден екосистем стар повеќе од 250 милиони години. Таа содржи сончева енергија и јонизирани минерали кои се ослободуваат со додавање вода. Се копа во подножјето на Хималаите, се чисти и суши на сонце, а ја нарекуваат уште „Кралска сол“.

Повеќе: Купил голема коцка Хималајска сол. Кога ќе видите што направил и вие ќе посакате да го направите...

Никој не знаел зошто нејзината куќа мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале зачудени...

Прикријте го непријатниот мирис со помош на освежувач на воздух кој можете да го направите сами дома, и што е најважно, без штетни хемикалии. Ова е еден евтин и едноставен начин да го освежите воздухот во вашиот дом. Кога ќе видите колку лесно се прави, никогаш веќе нема да купите скапи шишиња освежувач.

Повеќе: Никој не знаел зошто нејзината куќа мириса толку убаво. Кога им објаснила, сите останале зачудени...

Повеќе артикли...

Страница 8 од 13