Без струја делови на Катланово, Кондово, Бунарџик…

Поради технички зафати во електро-мрежата, во среда без електрична енергија ќе останат делови на Катланово, Кондово, Бунарџик…

 

Според термините, без електрична енергија ќе останат:
• од 08:45 до 14:30 часот, корисниците од с. Катланово, Мотел Катланово, Младинска Населба, с. Летевци, с. Катлановска Брезница и Тунел Катланово ( општина Петровец )
• од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од с. Кондово. ( општина Сарај )
• од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Бунарџик ( општина Илинден ) и корисниците од дел од Ново Село. ( општина Ѓорче Петров )
• од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од Бул. Македонска Војска, куќни броеви. бр. 36, 38 и 40 ( општина Ѓорче Петров ) /крај/со/ст

Loading...