Без струја делови на Волково, Кисела Вода, Матка, Шуто Оризари, Ѓорче Петров…

Повеќе делови во скопско и околината во петок ќе останат без струја.

 

Во периодот од 08.00 до 09.00 часот, дел од корисниците од село Волково. ( општина Ѓорче Петров )
– во периодот од 08.40 до 14.00 часот, корисниците од селата Катланово, Блаце и Бадар, како и од населба Тотинци. ( општина Петровец )

– во периодот од 08.45 до 13.30 часот, корисниците од село Страчинци. ( општина Гази Баба)

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од улиците Гвадалахара и Индира Ганда – пат за село Оризари. ( општина Шуто Оризари )

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. Димо Хаџи Димов бр.187, 189 и 191. ( општина Кисела Вода ), како и корисниците од ул. Скупи – подулици бр.3а и бр.5а. ( општина Ѓорче Петров )

– во периодот од 09.30 до 10.30 часот, корисниците од Волково, како и дел од корисниците од улиците Пекљане, Шарпланинска, Антон Кецкаров и Торонто. ( општина Ѓорче Петров )

– во периодот од 09.30 до 14.00 часот, корисниците од селата Горна и Долна Матка, улицита кај бензинската пумпа Бис Оил, објектот на бензинската пумпа Бис Оил, село Шишево, подулица 20 во село Сарај, објектот на фирмата Адриус и корисниците од село Глумово. ( општина Сарај )

– во периодот од 11.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од улиците Никола Пушкаров, Хераклеа, Браќа Чакреви, Арсение Јовков, Ѓорче Петров од бр.90 до бр.124, Дубровничка и Депа Каваева. ( општина Ѓорче Петров )

– во периодот од 12.30 до 13.30 часот, корисниците во ул. Знеполе и ул. Ѓорче Петров од бр.45 до бр.80. ( општина Ѓорче Петров )

– во периодот од 14.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. 3 и ул.51 во населба Стопански Двор. ( општина Ѓорче Петров )/извор:Макфакс

Loading...