Без струја делови на Бутел, Кисела Вода, Центар…

Од ЕВН Македонија информираат дека во петок без електрична енергија ќе останат повеќе делови на Скопје.– во периодот од 06.10 до 18.00 часот, објектите на сервис Бутел, Арифи Бетон, водовод Бутел и градски гробишта Бутел. ( општина Бутел )

– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од ул. Вера Радосављевиќ. ( општина Гази Баба ) , како и корисниците од ул. Капиштец. ( општина Центар )

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од бул. Видое Смилевски Бато бр.7, 15, 25, 55, 65, 73 и 79. ( општина Аеродром )

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од улиците Неврокопска и Чедомир Кантарџиев. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 10.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од село Ржаничино. ( општина Петровец )

– во периодот од 10.30 до 13.00 часот, корисниците од ул. Христо Татарчев – дел од улиците бр.22, 22а и 24. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 12.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од ул. Мирче Ацев. ( општина Центар )

Loading...