Без вода корисниците на потегот од Усје до Зелениково

Поради уличен дефект во вторник од 08.15 часот па сѐ до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците на потегот од Усје до Зелениково ( Усје, Пинтија, Пржино, Драчево, фабриката Охис, Студеничани, Моране, Зелениково и Долно Лисиче ).Дефектот, како што информираат од ЈП Водовод и Канализација, е на водоводна цевка од ф – 600 мм на булеварот Борис Трајковски, до Техноскоп.

Loading...