Без вода дел од Центар заради отстранување на уличен дефект

Без вода во среда од 08 часот ќе бидат корисниците лоцирани на потегот меѓу бул.Партизански Одреди и ул. Адолф Циборовски во населба Центар.Како што информираат од ЈП Водовод и Канализација, прекинот ќе биде заради уличен дефект на водоводна цевка од Ф – 80 мм.

Loading...