ХОРОР ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ - Нападното десетгодишно дете

Десетгодишно дете било ограбено во центарот на Скопје, соопшти полицијата.

 

Според истиот извор, во саботата попладне на ул.„50- та Девизија“ спроти маркетот од страна на засега непознато лице, било нападното десетгодишно дете, при што одземено му е спортско ташниче во кое имало мобилен телефон и клуч од станот. Имено, напаѓачот се доближил до оштетеното дете, го фатил за врат, го турнал на земја и му го одзел ташничето, по што заминал во непознат правец.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.

Loading...