Мостот „Близнак“ затворен поради пукната гасоводна цевка

Сообраќајот на мостот „Близнак“ во населбата Аеродром е затворен во двата правци поради пукната гасоводна цевка.

 

 Полицијата потврди дека околу 13 часот од безбедносни причини целосно е затворен сообраќајот од булеварот „Киро Глигоров“ до улицата „Перо Наков“.

Екипи од надлежните институции се испратени на терен и се работи на отстранување на дефектот.

Loading...